Türk Telekom Açılış Kapanış Saati Çalışma Saatleri

Türk Telekom Açılış Kapanış Saati Çalışma Saatleri

Bu makalemiz Türk Telekom açılış saati kaçta? Türk Telekom kapanış saati kaçta? Türk Telekom çalışma saatleri gibi konularda okuyucularımıza bilgi vermek amacıyla yazılmıştır.

Türk Telekom Çalışma Saatleri

Ülkemizin telefon, internet ve iletişim ağının resmi olarak yönetilmesini sağlayan Türk Telekom, 1995 yılında, ülkemizde telekomünikasyon ve posta hizmetlerinin sunulabilmesi amacı ile kurulmuştur. Diğer yani tam adı ile Türk Telekomünikasyon A.Ş. olarak bilinen Türk Telekom, devlet tarafınca kurulmuş olan bir kurum olarak bilinmektedir. PTT İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafınca T.C. Posta İşletmesi Genel Müdürlüğü ve Türk Telekomünikasyon A.Ş. olarak yeniden yapılandırılmasına karar verilmiş olan kurum, daha sonra 1995 yılı itibari ile bu iki kurumun ayrılması sonucunda kendi bünyesinde hizmetlerini vermek amacı ile sürekli olarak çalışmaya başlamıştır.

Eski yıllarda, ülkemizde kullanılan ev telefonları için abone sağlaması ve hizmet sunumu gibi işlemleri gerçekleştirmekte olan Türk Telekom, teknolojinin gelişmesi sonucunda cepte telefonları aboneliği içinde kalıcı çözümler üretmeye başlamıştır. Ancak günümüzde daha çok internet kullanmayı seven ve ev ya da işyerlerinde internet aboneliği başlatmak isteyen kişiler için yaygın olarak tercih edilen markaların başında yer alan Türk Telekom, milyonlarca kişiye internet sunumu gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda telefon faturası ödeme ya da internet faturası ödeme işlemleri içinde gidilebilecek olan Türk Telekom şubeleri, ülkemizin tüm şehir ve bölgelerinde sorunsuz olarak, uzun yıllardan beri varlığını sürdürmektedir.

Türk Telekom şubelerine gitmek ve çeşitli işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kişiler tarafınca bilinmesi gereken durumlardan bazıları ise Türk Telekom’un saat kaçta açıldığı, kaçta kapandığı, çalışma saatleri ve resmi tatil günlerinin bilinmesi yer almaktadır. İnternet servis sağlayıcıları hizmeti veren Türk Telekom, aynı zamanda çalışma saatleri konusunda diğer resmi kurum ve kuruluşların saatlerine benzer sürelerde, vatandaşlara hizmet sağlamaktadır. Doğu ya da batı illeri fark etmeksizin aynı saat aralıklarında düzenli olarak şubelerini açık olarak hizmet sağlayan Türk Telekom, yalnızca hafta içi açık olmaktadır. Pazartesi ve Cuma günleri arasında sabah ilk olarak 08:30’da açılmakta olan Türk Telekom, 12:30’a kadar aralıksız olarak hizmet veriyor. 12:30 ile 13:30 arasında öğle molası veren Türk Telekom’un kapanış saati ise akşam 17:00 olarak görülmektedir. Hafta sonu kapalı olan Türk Telekom, ayrıca milli ve dini bayramlarda da kapalıdır.

Türk Telekom Açılış Saati
08:30

Türk Telekom Kapanış Saati
17:00

Türk Telekom Çalışma Saatleri
08:30-12:30
13:30-17:00

Türk Telekom müşteri hizmetleri adlı makalemizi de inceleyebilirsiniz.

Arama Terimleri: Türk Telekom açılış saati, Türk Telekom kapanış saati, Türk Telekom çalışma saatleri, 2019

Yorum Yap