Çilek Mobilya Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Çilek Mobilya Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Çilek Mobilya Müşteri Hizmetleri numarası var mı? Çilek Mobilya müşteri hizmetleri direk bağlanma, Çilek Mobilya müşteri temsilcisi direk bağlanma, Çilek Mobilya müşteri şikayetleri gibi konularda bilgi vereceğimiz bu makaleyi okuyarak konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Çilek Mobilya Müşteri Hizmetleri

Türkiye’ nin uluslararası mobilya sektöründe hizmet veren en önemli mobilya markaları arasında kendisine yer bulan Çilek Mobilya, hem Türkiye’ de hem de uluslararası pazarda en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. 1995 yılında kuruluşu gerçekleştirilen Çilek Mobilya’ nın ürün yelpazesinde ise mobilya grubunun ağırlıklı olarak “bebek odası”, “çocuk odası” ve “genç odası” kategorilerinde ürünler tasarlayarak, satışını gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda da yüksek güvenlik ve kalite odağında kendi üretmiş olduğu mobilya gruplarını kendi mağazaları aracılığıyla hem ülke genelinde hem de uluslararası kapsamda tüketicilere ulaştırıyor. Zengin ve renkli ürün yelpazesine sahip olan Çilek Mobilya, hızla büyüyen yapısı kapsamında uluslararası kapsamda müşterilerine destek çözümleri de veriyor. Özellikle de Çilek Mobilya müşteri hizmetleri ile etkin bir şekilde müşteri temsilcilerinden yardım alınabiliyor.

Çilek Mobilya’ nın uluslararası boyutta sunmuş olduğu hizmetlerinin yanı sıra en önemli farklılıklarından birisi de 100% aile şirketi konumunda bulunuyor olmasıdır. Günümüzde dünya genelinde 5 kıtada 71 farklı ülkede 500’ den fazla satış noktası üzerinden, kendi fabrikalarında üretimini gerçekleştirmiş olduğu mobilya gruplarının satışını gerçekleştiriyor. Özellikle bebek odası, genç odası ve çocuk odası sınıfında yer alan tüm mobilya grupları için üretim gerçekleştiriyor. Güvenilir mobilya tasarımları ile her türlü olumsuz duruma karşı son derece güvenli bir kullanım gerçekleştirilmesine yardımcı oluyor. Bu durumda günümüzde oldukça yoğun ve sık bir şekilde tercih edilen dinamik mobilya markalarından birisi konumunda bulunuyor. Türkiye’ nin her yerinde mağazalarıyla tüketicilere ürünlerini ulaştıran Çilek Mobilya müşteri hizmetleri departmanıyla da direkt olarak müşteri temsilcilerinden destek alınmasına olanak veriyor.

Çilek Mobilya Şikayet

Türkiye’ nin en büyük mobilya markalarından birisi olan Çilek Mobilya’ nın ürün gruplarına ilişkin sorun, alınan hizmetlerdeki memnuniyetsizlik ve çok daha fazlasıyla ilgili şikayetleri, Çilek Mobilya çağrı merkezi aracılığıyla kolay bir şekilde yetkili birimlere iletebilmek mümkün oluyor. Özellikle de Çilek Mobilya şikayet konusunda son derece dinamik ekibiyle, hızlı geri dönüşler sağlıyor. Bu çerçevede de kusurlu veya hasarlı teslim edilen mobilyalar, teslim edilmeyen mobilyalar, personel hizmetleri ve çok daha fazlası ile ilgili olarak kolay bir şekilde müşteri hizmetleri departmanından şikayetlerin bildirimi gerçekleştirilebiliyor.

Çilek Mobilya Telefon Numarası

Türkiye’ de müşteri hizmetlerinde “Sesli Yanıt Sistemi” kullanmayan nadir markalardan birisidir. Bu yüzden de Çilek Mobilya telefon numarası üzerinden yapılan tüm aramalarda direkt olarak Çilek Mobilya müşteri temsilcileri ile görüşme gerçekleştirilebilmesi mümkün oluyor. Bu kapsamda da tüketiciler, 7/24 Çilek Mobilya’ nın “444” tabanlı müşteri hizmetleri numarasını arayabilme şansına sahip olabiliyor. Müşteri temsilcileriyle yapılan görüşmelerde kolay bir şekilde istek, öneri ve şikayetleri bildirebilir, ürünlere ilişkin bilgi alınabilir. Ayrıca herhangi bir mağduriyet durumunda şikayet ve diğer ilgili birimlere de direkt olarak aktarma yoluyla bağlantı da sağlanabiliyor.

Genel ürün ve hizmet işlemlerinin haricinde bulunan evrak ve resmi işlemler ile ilgili olarak günümüzde tüketiciler, Çilek Mobilya telefon numarası üzerinden son derece pratik bir şekilde başvurularını gerçekleştirebiliyor. Çilek Mobilya genel müdürlük telefon numarası olan 0224 721 28 66 ile kolayca ilgili birimlerle iletişime geçebilme şansına sahip olunabiliyor. Bursa’ da bulunan Çilek Mobilya genel müdürlüğünü yalnızca çalışma saatleri içerisinde arayabilme imkanı bulunuyor. Bu saatler dışında yapılan aramalarda yanıt alınamıyor ve yetkili kişilerle görüşme gerçekleştirilemiyor. Bunun dışında elektronik posta adresi olan “info@cilek.com” üzerinden de e-posta gönderimiyle her türlü konuya ilişkin istek, öneri ve şikayet bildirimlerini gerçekleştirebilme imkanı bulunuyor.

Çilek Mobilya Şikayet İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
444 27 91

Çilek Mobilya Müşteri Hizmetleri Mail
info@cilek.com

Arama Terimleri: çilek mobilya şikayet, çilek mobilya müşteri hizmetleri, çilek mobilya müşteri temsilcisi, çilek mobilya telefon numarası, çilek mobilya irtibat tel

Yorum Yap