motorola çağrı merkezi iletişim müşteri hizmetleri telefon numarası

Motorola Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Günümüzde hemen hemen her anımızda akıllı telefonlar elimizde bulunmakta. Resim çekerken, müzik dinlerken, arkadaşlarımızla görüşürken, maillerimizi kontrol ederken, ticaret yaparken ve bunun gibi bir çok işlemlerimizde akıllı cep telefonları bizlere yardımcı olmakta. Akıllı cep telefonları son haline gelene kadar bir çok aşama kaydetti. Bir çok firma akıllı telefonların icat edilmesi için farklı alanlarda ön ayak oldu. Kimi ilk telefonu iletti, kimi ilk baz istasyonunu kimi ise ilk mobil iletişim ağını. Hiç kuşkusuz bu alanda en çok emeği geçen firmalardan biri de Motorola.

Motorola mobil iletişim endüstrisinin temellerini atan firmadır. Mobil ile ilgili hemen hemen her şeyin ilk çıkışında Motorola’nın imzası vardır. İlk cep telefonu, ilk baz istasyonu ve bir çok mobil iletişim teknolojisi ilk olarak Motorola tarafından bizlere tanıtıldı. Akıllı telefon dönemine geçildiğinde Motorola bir süre suskun kalmasına rağmen öncü ruhu ve köklü geçmişi sayesinde Android işletim sistemli akıllı telefon üretimine başladı. Aynı zamanda akıllı telefon üretimini ABD’ye geri getirerek insanların kendi telefon tasarımlarını kişiselleştirmesi yolunda öncü şirket oldu.

80 yıldan fazla zamandır teknoloji üreten, tecrübeli mühendislere sahip olan, son teknoloji üretim tesislerine sahip olan Motorola pazarını her geçen gün geliştirme yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Özellikle Lenovo’nun Motorola’yı satın almasının ardından akıllı telefon alanına hızlı bir giriş yaparak Moto Z ve Z Force gibi iddialı telefon modelleri üretti. Motorola’nın sağlam geçmiş ve bilgi tecrübesinin Lenovo’nun yenilikçi girişimci ruhuyla buluşması bizleri yakın zamanda yeni ve kaliteli akıllı telefonlar görebileceğimiz konusunda heyecanlandırdı.

Motorola’nın akıllı telefonlar için çağrı merkezi, iletişim, müşteri hizmetleri telefon numarası bulunmaktadır. Bu iletişim bilgisinden Motorola ile iletişime geçerek yaşamış olduğunuz teknik sorunlar konusunda yardım alabilir, istek, şikayet ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Ayrıca yorumlar kısmından Motorola hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Motorola Türkiye Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
0212 912 01 34

Arama Terimleri: motorola çağrı merkezi, motorola iletişim, motorola müşteri hizmetleri, motorola irtibat tel, motorola şikayet hattı, motorola şikayetvar, motorola türkiye müşteri hizmetleri

13 Yorum

  1. nezahataydın 5 Şubat 2018
    • Yönetici 5 Şubat 2018
  2. bülent YALÇIN 4 Mart 2018
  3. Tahsin 8 Mart 2018
  4. oğuzhan 12 Mart 2018
  5. ercan 28 Mart 2018
  6. İdris Tuğcu 21 Haziran 2018
    • Yönetici 21 Haziran 2018
  7. Bayram İstanbul 4 Temmuz 2018
  8. ömer akkaya 14 Temmuz 2018
  9. Hülya 20 Şubat 2019
  10. Döne ates 23 Kasım 2019
  11. AYLİN KORKMAZ 5 Kasım 2020

Yorum Yap