akınsoft çağrı merkezi iletişim müşteri hizmetleri telefon numarası

Akınsoft Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Başlıklar

Akınsoft

Konya merkezli yerli yazılım şirketi olan Akınsoft, 1995 yılında kurulmuş ve halen faaliyetlerine devam etmektedir. Şirket, halen Akınsoft Yöentim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Özgür Akın tarafından kurulmuştur. Şirket şu an Türkiye’nin 81 iline hizmet verdiği gibi dünyada da 15 ülkeye hizmet sunmaktadır. Şirketin temel hizmet alanı yazılımlardır. Şirketin en bilinen ve kullanılan yazılımı ise WOLVOX ERP ve Cafeplus yazılımlarıdır.

Şirket Kapasitesi

Akınsoft şu anda Türkiye’nin ilk 500 yazılım şirketi içinde yer almaktadır. şu anda şirketin merkez binası Konya’da iken, İstanbul’da da bir bölge müdürlüğü bulunmaktadır. bu şirketlerde ise 100’ü aşkın çalışanı bulunmaktadır. Akınsoft, 2000 civarında şirketle çözüm ortağıdır ve Türkiye’de 81 bin kullanıcıya ulaşmıştır.

Vizyon

1995 yılında faaliyete başlayan Akınsoft, ilk olarak “insana ve insanlığa değer verilmeyen köşe kalmasın” vizyonu ile yola çıkmıştı. 2023 yılına kadar olan hedeflerini bu doğrultuda belirleyen ve icraatlarını bu yönde yapan şirket 2005 yılında vizyonunu yeniledi. Kendi ili ve kategorisinde vergi rekortmeni olmak ve 300 kişi istidam edecek potansiyele ulaşmak hedeflerini belirledi. Daha somut hedefler ile yoluna devam eden Akınsoft, 2010 yılı vizyonu olarak ise robotik çalışmalar konusunda Ar-Ge faaliyetleri başlatmayı vizyonuna ekledi. Şirket, şu anda bu vizyonları doğrultusunda hareket etmekte ve icraatlarını yerine getirmektedir.

Akınsoft Yazılımları

Akınsoft, sektörlere yönelik olarak sunduğu farklı yazılımlar sayesinde teknolojik çözümler sunmayı amaçlamaktadır. 2002 yılında çıkarılan CafePlus10 ve 2003 yılında çıkarılan CafePlus4 yazılımları ile şirket ün kazanmış ve büyümesi hızlanmıştır. Halen şirket tarafından çıkarılan yazılımlar arasında internet kafeler için çıkarılan CafePlus en önemli yeri tutmaktadır.

Akınsoft’u daha ileri noktaya taşıyan diğer bir yazılım ise 2003 yılında Octopus adıyla piyasa sürülen WOLVOX – ERP  yazılımıdır. Bu yazılım ise bir muhasebe programıdır. Temel olarak muhasebe ve finans desteği sağlayan yazılım telekomünikasyon, bilişim, otomotiv, sigortacılık gibi sektörlerde çokça tercih edilmektedir. daha pek çok sektörün kullanımına uygun farklı sürümleri mevcuttur.

Ar-Ge faaliyetleri yürütme vizyonuna uygun olarak ilk olarak 2011 yılında insansı robot prototipi Akıncı-1 yapılmıştır. Bu konudaki çalışmalar halen gelişerek devam etmektedir.

Akınsoft Birimleri

Akınsoft’un hizmetleri birimler bazında sunulmaktadır. Bu birimler yazılım birimleri, Ar-Ge birimi, kalite kontrol birimi, pazarlama birimi, bayi koordinasyon birimleri, müşteri destek birimleri gibi pek çok birim yer almaktadır. birimler bazında müşterilere gelişmiş hizmetler sunulmaktadır. Böylece en iyi şekilde müşterilere ulaşılmaktadır.

Akınsoft Genel Merkez’in, Akınsoft İstanbul Bölge Müdürlüğü’nün ve Akınrobotics İnsansı Robot Fabrikası’nın telefon, numarası ve faks numarası bilgileri bulunmaktadır. Ayrıca Akınsoft’un Çağrı Merkezi numarası da bulunmaktadır. Bu iletişim bilgilerinden Akınsoft ile iletişime geçerek yardım almak istediğiniz konu hakkında iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Akınsoft hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Akınsoft Genel Müdürlük Telefon Numarası
+90 332 261 18 00

Akınsoft Genel Müdürlük Faks Numarası
+90 332 261 17 77

Akınsoft İstanbul Bölge Müdürlüğü Telefon Numarası
+90 212 694 45 65

Akınsoft İstanbul Bölge Müdürlüğü Faks Numarası
+90 332 261 17 77

Akınsoft Robotics İnsansı Robot Fabrikası Telefon Numarası
+90 332 334 02 22

Akınsoft Robotics İnsansı Robot Fabrikası Faks Numarası
+90 332 261 17 77

Akınsoft Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
444 40 80

Arama Terimleri: akınsoft iletişim, akınsoft müşteri hizmetleri, akınsoft çağrı merkezi, akınsoft telefon numarası, akınsoft şikayet hattı, akınsoft genel merkez iletişim, akınsoft istanbul iletişim, akınsoft robotics iletişim, akınsoft irtibat tel

Yorum Yap