Kızılay Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Şikayet Hattı

Kızılay Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Şikayet Hattı

Kızılay çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde Kızılay müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden Kızılay şikayet hattına erişebilirsiniz. Kızılay müşteri hizmetleri direk bağlanma üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Kızılay Çağrı Merkezi Numarası

Kızılay 11 Haziran 1868 tarihinden bu yana; savaşlarda, olağan üstü hallerde, yangın, deprem, salgın hastalık vb. afet ve felaketlerde, hükümetin gerekli bulduğu durumlarda vatandaşa veya silahlı kuvvetlerin yardıma koşar. Vatandaşın her türlü beslenme, barınma, tedavi gibi ihtiyaçlarını karşılar.

Kızılay çağrı merkezi numarası üzerinden bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

Kurum tüm faaliyetlerini yardımseverlerin bağışları sayesinde yürütür. Bu kuruma bağış ve yardım yapabilmek, kan verebilmek, gönüllü çalışan olabilmek için çağrı merkezi numarası aracılığı ile ulaşılabilir.  Ayrıca tüm hizmetler hakkında bilgi alabilmek ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek için de çağrı merkezini arayabilir ve kolayca iletişim kurarak, her türlü sorunuza yanıt bulabilirsiniz.

Kızılay Müşteri Hizmetleri Numarası

İnsani yardım kuruluşu olan Kızılay, günde binlerce kişi tarafından telefon hattı üzerinden aranır. Bu kurum ile iletişime geçebilmeniz adına çağrı merkezleri kurulmuştur. Çağrı merkezlerinde binlerce çağrı merkezi görevlisi, vatandaşlara hizmet vermek üzerine görev almaktadır. Bu kuruma merak ettiğiniz her türlü soruyu sormak, bağış yapmak, kan vermek, gönüllü veya ücretli çalışanı olabilmek, merak ettiğiniz konulardaki bilgiyi alabilmek için 168 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz. Bu numarayı tuşladığınızda sizlerden gelen çağrılara yanıt vermek üzere bekleyen, müşteri hizmetleri temsilcileriyle kolayca iletişime geçebilirsiniz.

Öneri, istek ve şikayetlerinizi Kızılay müşteri hizmetleri numarası üzerinden kolaylıkla iletebilirsiniz.

Kızılay Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Kızılay ile iletişime geçebilmek için 168 numaralı çağrı merkezine bağlanabileceğiniz gibi, internet üzerinden de www.kizilay.org.tr adresine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Telefonların ve bilgisayarların başında yüzlerce müşteri temsilcileri bulunmaktadır. Müşteri temsilcileri alanında uzman ve profesyonel bir ekibi oluşturan kişilerdir. Bu sayede kısa süre içerisinde güvenilir bilgiye ulaşabilirsiniz. Merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz.

Müşteri kitlesi büyüdüğü için Kızılay müşteri hizmetlerine direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

Kızılay Şikayet Hattı

Kızılay Derneği, vatandaşlardan gelen tüm şikayetleri, istekleri ve sıkıntıları kurumun yetkili kişileri tarafından detaylı bir şekilde inceler. Vatandaşlardan gelen şikayetler ve istekler doğrultusunda yaptırımlar yapar ve hizmet iyileştirmesi yönünde çalışmalar yapar. Kurum ile ilgili veya çalışanlardan biriyle ilgili, herhangi bir şikayetiniz olduğu zaman Kızılay şikayet hattı numarasını arayarak bildirebilirsiniz. Ayrıca şikayetlerinizi kurumun internet sitesi üzerinden de yetkili kişilere iletebilirsiniz. Bunun yanı sıra sosyal medya hesapları üzerinden kurumu takip ederek de çalışmalarından haberdar olabilirsiniz.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Kızılay müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri Kızılay şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

Kızılay Çağrı Merkezi İletişim Numarası Şikayet Hattı

168

Çağrı merkezi numarası çalışma saatleri içinde iletişime geçebilirsiniz. Kızılay çağrı merkezi numarasına 168 numaralı telefondan erişebilirsiniz.

İletişim

Adres İletişim Bilgisi : Ataç-1 Sokak No: 32 Yenişehir 06420 ANKARA / TÜRKİYE

Telefon No : +90 312 584 18 68

Faks İrtibat Hattı : +90 312 430 01 75

Çağrı Merkezi : 168 (Ücretsiz)

Arama Terimleri: Kızılay iletişim bilgileri, Kızılay telefon no, Kızılay irtibat tel, Kızılay canlı destek, Kızılay müşteri temsilcisi, Kızılay şikayet hattı, Kızılay müşteri hizmetleri numarası, Kızılay çağrı merkezi numarası, Kızılay iletişim numarası, Kızılay çağrı merkezi, Kızılay müşteri hizmetleri direk bağlanma

Yorum Yap