Eti Gıda Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Eti Gıda Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Eti Gıda Müşteri Hizmetleri numarası var mı? Eti Gıda müşteri hizmetleri direk bağlanma, Eti Gıda müşteri temsilcisi direk bağlanma, Eti Gıda müşteri şikayetleri gibi konularda bilgi vereceğimiz bu makaleyi okuyarak konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Eti Gıda Müşteri Hizmetleri

1962 yılında kurulan ve günümüz Türkiye’ sinin en büyük gıda markası haline gelen Eti Gıda, zengin ürün yelpazesiyle her alanda faaliyet gösteriyor. Ürün yelpazesinde ağırlıklı olarak bebek maması, bisküvi, çikolata, gofret, kek, kurabiye, turta ve diğer hazır gıda ürünleri yer alan Eti Gıda, Türkiye’ nin en değerli markaları arasında yer alıyor. Anadolu ve Mezopotamya kültüründen etkilenmiş bir şirket imajına sahip olan Eti Gıda’ nın logosu da “Hitit Güneşi” şeklindedir. Bu yönüyle bölge coğrafyasının tüm izlerini uluslararası pazarda da en başarılı şekilde temsil ediyor. Türkiye geneline dağıtım gerçekleştirilen hazır gıda ürün grupları sayesinde son derece geniş bir ağa sahip olan Eti Gıda müşteri hizmetleri ile portföyünde yer alan ürünler ve diğer hizmetleriyle ilgili de destek çözümleri sağlıyor.

Uzun soluklu hizmet yapısı çerçevesinde Türkiye genelinde kült haline gelmiş ve efsane niteliği taşıyan zengin ürün yelpazesine sahip olan Eti Gıda, özellikle de “Bir Bilmecem Var” şeklindeki reklam müzikleriyle de tüm toplum genelinde herkes tarafından tanınırlığı bulunan bir marka haline gelmeyi başarmıştır. Eskişehir merkezli olarak faaliyet göstermekte olan Eti Gıda şirketi, özellikle de kent takımı olan “Eskişehirspor” kulübüne de sponsorluğu bulunmaktadır. Hatta kulüp, markayla özdeşlemiş durumdadır. Günümüzde son derece yaygın şekilde tercih edilen hazır gıda ürünleri markalarından birisi olan Eti Gıda uluslararası pazarda da ürün gruplarını tüketicilere ulaştırmaya devam ediyor. Geniş hizmet yapısı çerçevesinde de tüketicilere Eti Gıda müşteri hizmetleri numarası üzerinden destek çözümleri sağlamaya devam ediyor.

Eti Gıda Şikayet

Eti Gıda tarafından üretilmiş olan ve satışa sunulan tüm ürünler başta olmak üzere her türlü şirket hizmetine ilişkin yaşanan sorunlarda profesyonel müşteri hizmetleri destek hattı ile tüketicilere destek sağlıyor. Özellikle de Eti Gıda şikayet bildirimleri son derece pratik bir şekilde müşteri hizmetleri numarası üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Yapılan tüm başvurulara ilişkin olarak çok kısa zaman dilimleri içerisinde yanıt sağlayarak da tüketici dostu bir hizmet yapısı oluşturuyor.

Eti Gıda Telefon Numarası

Her geçen gün hızla gelişen teknolojiyi müşteri hizmetleri alanında da dinamik bir şekilde kullanan Eti Gıda telefon numarası üzerinden deneyimli ve uzman müşteri temsilcileri ile direkt olarak görüşme gerçekleştirebilme imkanı bulunuyor. Eti Gıda müşteri hizmetlerinde son derece dinamik bir yapı sunuyor. Özellikle “0850” sistemli numarasının yanı sıra standart müdürlük hizmetleri numarasını da müşteri desteği çözümlerinde kullanıyor. Buna göre her türlü istek, öneri ve şikayet bildirimine yönelik olarak günümüzde tüketiciler tarafından 0850 211 0 384 (ETİ) numarası kullanılabildiği gibi aynı zamanda da 0216 651 0 384 telefon numarası da kullanılabiliyor. Bu şekilde her iki numara üzerinden de profesyonel müşteri destek çözümlerinden yararlanabilme şansına sahip olunabiliyor.

Bu Eti Gıda telefon numarası seçenekleriyle müşteri hizmetlerine ulaşım gerçekleştirilebiliyor. Bu hizmet numaralarının yanı sıra Eti Gıda tarafından genel müdürlük ve diğer departmanlarına ilişkin olarak telefon numaraları da sağlanıyor. Buna göre Eti Gıda Genel Müdürlük telefon numarası için tüketicilerin 0222 221 20 00 telefon numarasını araması gerekiyor. Bunun dışında ilgili resmi departmanları, fabrikaları ve bölge müdürlükleri numaraları ile de her türlü işleme ilişkin olarak destek sağlanabiliyor. Özellikle de çağrı merkezi üzerinden son derece pratik bir şekilde bu telefon numaralarının da alınabiliyor olması ile işlemler son derece pratik ve kolay bir şekilde tamamlanabilmektedir. Bu yüzden de günümüzde Eti Gıda şirketi, Türkiye genelinde en kaliteli müşteri hizmetleri desteğini tüketicilerine sunan marka konumunda bulunuyor.

Eti Gıda Şikayet İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
0800 211 0 384
0216 651 0 384

Eti Gıda Müşteri Hizmetleri Mail
bilgi@etietieti.com

Arama Terimleri: eti gıda şikayet, eti gıda müşteri hizmetleri, eti gıda müşteri temsilcisi, eti gıda telefon numarası, eti gıda irtibat tel

Yorum Yap