Fulya İle Umudun Olsun Başvuru Formu İletişim Telefon Numarası Çağrı Merkezi Whatsapp Hattı

Fulya İle Umudun Olsun Başvuru Formu İletişim Telefon Numarası Çağrı Merkezi Whatsapp Hattı

Fulya İle Umudun Olsun başvuru formu hakkında bilgi almak isterseniz makalemizi okuyabilirsiniz. Bu makalede sizlere Fulya İle Umudun Olsun iletişim telefon numarası nedir konusunda bilgi verilecektir. Fulya İle Umudun Olsun whatsapp hattı numarası ile iletişime geçerek sizlere başvuruda bulunabilir ve form üzerinden talebinizi iletebilirsiniz.

Fulya İle Umudun Olsun Başvuru Formu

Fulya Öztürk’ün sunuculuğunu yaptığı Fulya ile Umudun Olsun programı Fox Tv ekranlarında yayınlanmaktadır. Fulya Öztürk hafta içi her gün sevenleri ile buluşarak ekranlarınızdan umut dağıtmaya devam ediyor. Kayıpların, cinayetlerin, kavgaların ve özellikle kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan kadınların konuşulduğu programda tüm olaylara tarafsız yaklaşılmaktadır.

İnsanlar mağdur olduğu konularda, çözüm üretemedikleri ve sorun yaşadıkları noktalarda tarafsız ve objektif bir bakış açısına ihtiyaç duyarlar. Alanında uzman kişilerin de konuk olduğu programın sunucusu başarılı spiker Fulya Öztürk olmaktadır. Programda konuşulan, tartışılan konular bazen birkaç gün içerisinde çözüme ulaşsa da bazen de bu sorunların çözümü uzun zaman alabiliyor. Ancak süreç uzun da olsa kısa da olsa sonuç değişmiyor ve Fulya Öztürk çözdüğü davalar sayesinde halka umut dağıtmaya devam ediyor.

Fulya İle Umudun Olsun başvuru formu 0539 388 28 38 numaralı adresten erişebilirsiniz.

Ekranlardaki olaylar çevremizde gerçekleşen güncel olaylardır ve hepimizin başına gelebilir. Bazen ekranda gördüğümü olaylara tanık olabiliyor bazen de bu olayları yaşayan kişileri tanıyabiliyoruz. Eğer sizler de Fulya İle Umudun Olsun programına başvuru yapmak istiyorsanız önceliğiniz form doldurmak olmalıdır. Şu şartlar altında başvuru formunu doldurabilirsiniz:

  • Bir olaya görgü tanıklığı yapmak istediğinizde
  • Bir olaya dair şüphe ya da tahmininiz var ise
  • Bir olayı ya da kişiyi şikâyet etmek isterseniz
  • Bir olaya ya da kişiye dair talebiniz var ise
  • Tartışma, kavga, cinayet, kayıp olayı var ise

Fulya ile Umudun Olsun programının kendi adresi üzerinden başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Fulya İle Umudun Olsun İletişim Telefon Numarası

Acı ve hüzünlü hayatları olan kişilerin ellerinden tutarak onların dertlerine biraz olsun çare olabilmek amacıyla yayın hayatına başlamıştır Fulya İle Umudun olsun programı. Başarılı yayın sürecinde çok fazla insanın kalbine dokunmayı başaran program geniş izleyici kitlesine sahiptir. Toplumda oluşan sorunları, karşılaşılan problemleri ele alan program, doğrudan olayın mağdurları ile görüşmektedir. Aynı zamanda her gün konuk olan alanında uzman kişilerin de olaylar hakkındaki fikirleri alınır. İhbar hattına gelen telefonlar, olay yeri belgeleri, görgü tanıklarının ifadelerine de kolay şekilde ulaşılabildiği için doğru sonuca kısa sürede ulaşılır.

Hafta içi her gün Fox Tv ekranlarından saat 16.30’da izleyici ile buluşan programda toplumda yaşanan pek çok olay ele alınır. Aslında hepimizin çevresinde yaşanan bu olaylara çok da uzak değiliz. Bu yüzden ekranlarda karşılaştığımız ilginç ve kötü olaylar yakınımızda yaşanan ve çoğumuzun tanık olduğu olaylar olabiliyor.

Fulya İle Umudun Olsun iletişim telefon numarası 0539 388 28 38 nolu çağrı merkezi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Sizler de ekranlarda karşılaştığınız olaylara çevrenizde de şahit olduysanız ya da programda ele alınan konuya dair bilgi sahibi iseniz veya içinde geçen kişilere ait bir fikriniz var ise bunu iletişim numaraları aracılığıyla yetkili kişilere aktarabilirsiniz. Bu sayede karanlık ve çözülmesi güç sanılan olaylar sizin katkılarınızla kısa sürede aydınlığa kavuşabilir. Fulya ile Umudun Olsun İletişim hattı 0536 451 95 64 ve 0536 451 95 66’dır.

Fulya İle Umudun Olsun Whatsapp Hattı

İstenmeyen olaylar hepimizin başına gelebilir ve hepimiz bunları en kısa süre içerisinde çözüme ulaştırmak için gayret gösteririz. Fulya ile Umudun Olsun programı da bu tatsız konuların biran önce çözülmesi için mesai harcayan kişilerin yer aldığı bir programdır. İzleyiciler de ekranda çözülmeyi bekleyen olaylar ile ilgili görüşlerini ya da bilgilerini aktarabilirler. Fulya ile umudun olsun Whatsapp hattı daima çevrimiçidir. Sizlerden gelen mesajlara anında dönüş yapılır. Fulya ile Umudun Olsun whatsapp hattı ile 0536 451 95 64 üzerinden programa ulaşabilirsiniz.

Fulya İle Umudun Olsun whatsapp hattı 0539 388 28 38 nolu telefon üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Fulya İle Umudun Olsun İhbar Hattı

Eğer ekranda karşılaştığınız olaylara yakından tanık olduysanız ve olaylara fayda sağlayacak bilgilere sahipseniz ihbar hattı üzerinden programa ulaşabilirsiniz. Böylece karanlık olaylar yardımlarınızla daha kısa sürede aydınlanabilir. Fulya İle Umudun Olsun ihbar hattı 0539 388 28 38’dir.

Fulya İle Umudun Olsun ihbar hattı 0539 388 28 38 nolu telefon üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Fulya İle Umudun Olsun Başvuru Formu İletişim Telefon Numarası

0539 388 28 38

Arama Terimleri: Fulya İle Umudun Olsun başvuru formu, Fulya İle Umudun Olsun iletişim numarası, Fulya İle Umudun Olsun whatsapp hattı, Fulya İle Umudun Olsun başvuru, Fulya İle Umudun Olsun telefon numarası, Fulya İle Umudun Olsun çağrı merkezi numarası, Fulya İle Umudun Olsun irtibat telefonu, Fulya İle Umudun Olsun whatsapp numarası, Fulya İle Umudun Olsun müşteri hizmetleri numarası, Fulya İle Umudun Olsun müşteri hizmetleri, Fulya İle Umudun Olsun çağrı merkezi numarası, Fulya İle Umudun Olsun irtibat tel, Fulya İle Umudun Olsun çağrı merkezi, Fulya İle Umudun Olsun şikayet hattı

One Response

  1. selçuk 1 Temmuz 2022

Yorum Yap