Qumpara Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Qumpara Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Qumpara çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde Qumpara müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden Qumpara şikayet hattına erişebilirsiniz. Qumpara müşteri hizmetleri direk bağlanma üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Qumpara Çağrı Merkezi Numarası

Qumpara, tüketicilerin alışveriş yaptıklarında bu alışverişin fişinin fotoğrafını çekip gönderdikleri zaman dijital ödüller kazanmasını sağlayan mobil bir uygulamadır. Kullanıcılar alışveriş fişlerinin fotoğraflarını uygulamaya yüklediklerinde her ay kampanyalı noktalar, ürünler ya da ürün gruplarında sürpriz hediyeler veya puan kazanırlar. Biriktirilen puanlarlar ise pek çok çeşitli ödül ve alışveriş çeklerine dönüştürülebilir ya da biriktirilip banka hesabına aktarılabilir. Uygulama alışveriş fişlerinin analiz edilebilmesi için Optik Karakter Tanıma ve makine teknolojisinden faydalanılarak geliştirilmiştir. Ülkemizde oldukça yaygın bir şekilde kullanılan uygulama sayesinde kullanıcılar pek çok çeşitli ödüllerin sahibi olmaktadır. Mobil uygulama ile ilgili sunulan hizmetler, verilen hediyeler veya alışveriş çekleri vb. gibi her konuda bilgi almak ve soru yöneltmek isterseniz +90 530 344 58 08 numaralı telefonu arayarak ya da info@nobium.com.tr adresine e-posta göndererek iletişim sağlayabilirsiniz.

Qumpara çağrı merkezi numarası 0530 344 58 08 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Qumpara Müşteri Hizmetleri Numarası

Kullanıcılarının alışverişlerinin üzerinden ekstra kazanç ve ödüller kazanmasını sağlayan mobil uygulama sayesinde puanlar biriktirebilir bu puanları alışveriş çeklerine, nakde veya çeşitli hediyelere dönüştürebilirsiniz. Alışveriş severler tarafından sıklıkla kullanılan uygulama kısa sürede pek çok kullanıcıya hitap etmeye başlamıştır ve kullanıcı sayıları gün geçtikçe artmaktadır. Uygulama tarafından sizlere sunulan tüm hizmet ve olanaklar ile ilgili bilgi edinmek, destek talep etmek veya görüşlerinizi bildirmek için yukarıda belirtilen iletişim yöntemlerini kullanabilirsiniz.

Qumpara müşteri hizmetleri numarası 0530 344 58 08 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Qumpara Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Coca Cola, P&G, Henkel, Ülker gibi 55’in üzerinde büyük marka ile çalışan uygulama 1,3 milyonu aşkın kullanıcısı ile Türkiye’nin yanı sıra Kenya’da da hizmet vermektedir ayrıca yakın gelecekte Afrika’nın geneline hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Tam bir girişimcilik örneği olan uygulama ve sunduğu hizmetler ile ilgili bilgi almak veya destek talep etmek için +90 530 344 58 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Qumpara müşteri hizmetlerine direk bağlanma 0530 344 58 08 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Qumpara Şikayet Hattı

Mobil uygulama veya almış olduğunuz hizmetler ile ilgili bir şikayetinizi bildirirseniz firma şikayetinize en uygun çözüm ile en kısa sürede sizlerle iletişime geçecektir. Müşteri memnuniyeti konusunda oldukça hassas olan firma görüşlerinizi ve şikayetlerinizi önemsemektedir. Şikayet veya görüş bildirmek için ise yukarıda belirtilen iletişim adresleri üzerinden müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Qumpara şikayet hattı 0530 344 58 08 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Qumpara müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri Qumpara şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

Qumpara Çağrı Merkezi İletişim Numarası Şikayet Hattı

0530 344 58 08

Çağrı merkezi numarası çalışma saatleri içinde iletişime geçebilirsiniz. Qumpara çağrı merkezi numarasına 0530 344 58 08 numaralı telefondan erişebilirsiniz.

İletişim

Şirketin Ünvanı : NOBİUM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE DANIŞMANLIK TİC.A.Ş.

Adres Bilgisi : Büyükdere Caddesi Esentepe Mahallesi No: 102/1/3 Maya Akar Center Şişli/İstanbul

E-Posta Mail Adresi : info@nobium.com.tr

İletişim Telefon Numarası : +90 530 3445808

Arama Terimleri: Qumpara iletişim bilgileri, Qumpara telefon no, Qumpara irtibat tel, Qumpara canlı destek, Qumpara müşteri temsilcisi, Qumpara şikayet hattı, Qumpara müşteri hizmetleri numarası, Qumpara çağrı merkezi numarası, Qumpara iletişim numarası, Qumpara çağrı merkezi, Qumpara müşteri hizmetleri direk bağlanma

Yorum Yap