cinemaximum-cagri-merkezi-numarasi

Cinemaximum Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Cinemaximum çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde Cinemaximum müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden şikayet hattına erişebilirsiniz.

Cinemaximum, MARS Sinema Grubu tarafından 2001 yılında kurulmuştur. Türkiye’de 40’a yakın ilde 100’ü aşkın sinema salonuyla hizmet veren Cinemaximum Türkiye’de ilk IMAX teknolojisini kullanmıştır.

İki bin on üç yılında dünyanın en büyük sinema birliği olan UNIC tarafından ‘Uluslararası Yılın Sineme Grubu’ ödülünü alarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Otuz altı şehirde doksan yedi sinema işletmesi ve 848 salon sayısı ile oldukça büyük bir ağa sahip olan cinemaximum her geçen gün kalitesini arttırmaktadır.

Konforu, birbirinden özel fırsatları ve en güncel filmleriyle tüm sinema severlerin gözde firması Cinemaximum olmuştur. Birçok firma ve sitenin Cinemaximum üzerinden kampanyayla sinema bileti dağıtması ve indirimli bilet alabileceğiniz gibi içecek ve mısırın bulunduğu menülere çok uygun fiyattan faydalanabilirsiniz.

Başlıklar

Cinemaximum Çağrı Merkezi Numarası

PNR kod ya da maximum seans, Turkcell vb. gibi kampanyalar ile alınan biletlerin iadesi ne yazık ki mümkün değildir. Bunun dışında satın almış olduğunuz biletlerinizi eğer bastırmadıysanız son bir saate kadar site üzerinden yapabilirsiniz. Satın alınan biletler bastırıldıysa ve bir saatten az bir süre kaldıysa gişelerden iade edebilirsiniz. Birebir değişim yapılamamakta ancak iade ettiğiniz biletlerinizin ücretleri ile yeniden sinema bileti alabilirsiniz.

Vizyona giren filmler izleyicilerin talep yoğunluklarına göre vizyonda kalma süreleri değişmektedir. Aynı şekilde salon tahsisini de belirleyen önemli unsurlardan biri de bu durumdur. Grup olan izlemek istediğiniz filmler için herhangi bir ücret indirimi olmazken grupça izlemeniz için salonlar tahsis edilebilmektedir.

Cinemaximum şikayet hattı , yaşamış olduğunuz sorunları iletebileceğiniz telefon numarası dışında site üzerinden iletişime geçebileceğiniz yorum ve öneriler formundan iletişime geçebilirsiniz. Yaşamış olduğunuz sorunları kısa sürede çözüme kavuşturarak sizlerin memnuniyetini sağlamak firmanın birinci önceliği arasındadır.

CGV Cinema Club üyesi olarak hem konforlu ortamda fimlerinizi izlerken hem de puan kazanabilirsiniz. Kazandığınız puanları yine fimlerde kullanabilirsiniz. Puanlarınızı kullanmak istediğiniz zaman gişede bunu belirtebilir ayrıca kimliğinizi göstererek kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Cinemaximum Müşteri Hizmetleri Numarası

Günümüzde bir çok şehirde kaliteden ve konfordan taviz vermeyen cinemaximum haliyle bu kadar büyük kitleye hitap edebilmek adına yaygın olarak müşteri hizmetleri ağını kullanmaktadır. Birbirinden farklı kampanyalar ile sizlere en güncel filmleri sunan firma sizlerin desteği ile büyümesine ve gelişmesine devam etmektedir.

Cinemaximum müşteri hizmetleri iletişim telefon numarasını arayarak size en yakın sinema salonunu öğrenebilir, film ve seans bilgilerini öğrenebilir, bilet açığa çıkarma ve bilet rezervasyonu gibi işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Ayrıca bu çağrı merkezi üzerinden memnuniyetinizi, istek, şikayet ve önerilerinizi kolayca bildirebilirsiniz.

Cinemaximum sinemalarına ait çağrı merkezi numarası bulunmaktadır. Bu numara üzerinden sormak istediklerinizi iletebilir ya da şikayetlerinizi aktarabilirsiniz. Sizlere en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen ve müşteri memnuniyeti açısından hassas davranan firmaya 0850 220 09 67 numaralı iletişim telefon numarası üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Cinemaximum çağrı merkezi numarası Cuma, Cumartesi, Pazar günleri, dini ve resmi tatillerde saat 08:45-00:15 arası, diğer günlerde ise saat 9:45-23:15 arası hizmet vermekte ve numara aktif olarak sizlere en kısa sürede çözümler sunabilmektedir.

Cinemaximum Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası
0850 220 09 67

Cinemaximum E-Posta Adresi
info@marssinema.com

Arama Terimleri: cinemaximum iletişim bilgileri, cinemaximum telefon no, cinemaximum irtibat tel, cinemaximum canlı destek, cinemaximum müşteri temsilcisi, cinemaximum şikayet hattı, cinemaximum müşteri hizmetleri, cinemaximum çağrı merkezi numarası

10 Yorum

  1. CEMİL ORUÇ 19 Aralık 2017
  2. Züleyha 7 Ağustos 2018
    • ALİ RIZA KOCAMAN 10 Kasım 2018
  3. Önemsiz 25 Ağustos 2018
  4. Şuzi BÖKE 30 Ocak 2019
  5. Bekir 14 Şubat 2019
  6. Esra 24 Şubat 2019
  7. Fatma İnce 27 Şubat 2019
  8. hülya 22 Mart 2019
  9. ipek karaoğlu 6 Mayıs 2019

Yorum Yap