Kitaploji şikayet hattı, Kitaploji müşteri hizmetleri numarası, Kitaploji çağrı merkezi numarası, kitaploji.com çağrı merkezi, kitaploji.com müşteri hizmetleri

Kitaploji Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Kitaploji.com çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde Kitaploji.com müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden şikayet hattına erişebilirsiniz.

İnternet üzerinden e-ticaret platformu olarak kitap kategorinden binlerce üründen oluşan geniş yelpazesi ile hizmet veren firma Sismak otomasyon tarafından açılarak müşterilerine en iyi şekilde destek vermektedir. Edebiyat, çocuk, politika, siyaset, hikaye, tarih ve sınava hazırlık gibi kategorilerde kitap satışını gerçekleştiren firma her geçen gün büyümesine devam etmektedir.

E-ticaret sitelerinin birçoğu tarafından tercih edilen Sismak otomasyon firması aynı zamanda da bu sitelerin sorter makinalarını ve lojistik hizmetlerini en iyi şekilde sağlamaktadır. Bu tecrübe ile açılan bu ticaret platformu üzerinden kolaylıkla almak istediğiniz kitapları sepetinize ekleyerek siparişini oluşturabilirsiniz.

Kitaploji.com Çağrı Merkezi Numarası

Güvenli alış veriş imkanı sunan web sitesi üzerinden siparişlerinizi güvenilir bir şekilde oluşturabilir ve hızlı bir şekilde kapınıza kadar varan kargo imkanı ile en iyi şekilde hizmet alabilirsiniz. Kaliteli bir şekilde yapılan alış veriş keyfini aynı zamanda da uygun fiyat ile buluşturma noktasında çaba sarfeden firma günden güne büyümesine devam etmektedir.

Müşteri kitlesi büyüdüğü için Kitaploji müşteri hizmetleri numarası en kısa sürede ve en pratik çözümler sunmayı amaçlıyor. Bu noktada en iyi hizmeti Kitaploji olarak en kısa sürede vermeyi amaçlayarak en kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Kitaploji ile ilgili sorunlarınız için müşteri hizmetleri iletişim numarası ile görüşerek çözümleyebilirsiniz. Ayrıca öneri, istek ve şikayetlerinizi Kitaploji çağrı merkezine kolaylıkla iletebilirsiniz.

Kitaploji Çağrı Merkezi İletişim Numarası Şikayet Hattı

0850 515 08 28

Çağrı merkezi numarası çalışma saatleri içinde iletişime geçebilirsiniz. Kitaploji çağrı merkezi numarasına 0850 515 08 28 numaralı telefondan erişebilirsiniz.

İletişim

Firma adı : Kitaploji Yayın Dağıtım
Telefon : 0850 515 08 28
Firma iletişim ve irtibat adresi : Altıntepsi Mahallesi, Kemer Sokak, 2 54 Bayrampaşa / İSTANBUL
E-posta adresi : info@kitaploji.com

İnternet sayfası üzerinden iletişime geçebileceğiniz Kitaploji iletişim formu kısmı da bulunmaktadır.

Taleplerinize ve sorunlarınıza en kısa sürede dönüş yapılarak sizlere her konuda destek veren Kitaploji sizlerin memnuniyetini amaçlamaktadır. Bu doğrultuda sistem üzerinden mail göndererek yardım talebinde bulunabileceğiniz gibi Kitaploji iletişim numarası üzerinden de erişim sağlayabilirsiniz.

Arama Terimleri: Kitaploji iletişim bilgileri, Kitaploji telefon no, Kitaploji irtibat tel, Kitaploji canlı destek, Kitaploji müşteri temsilcisi,  Kitaploji iletişim numarası, Kitaploji şikayet hattı, Kitaploji müşteri hizmetleri numarası, Kitaploji çağrı merkezi numarası, kitaploji.com çağrı merkezi, kitaploji.com müşteri hizmetleri

Yorum Yap