çeyiz diyarı çağrı merkezi iletişim müşteri hizmetleri telefon numarası

Çeyiz Diyarı Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Çeyiz Diyarı

Özellikle evlilik hazırlığı içerisinde olanlar için hizmet veren online siteler arasında yer almaktadır. Çeyizlik ürünler, nevresim takımları, yatak örtüleri, uyku setleri, söz ve nişan tepsileri, pike takımları, kına malzemeleri, masa örtüsü, banyo ürünleri, battaniye gibi pek çok farklı kategori üzerinden satış yapmaktadır. Her kategori içerisinde binlerce farklı ürün seçeneği yer almaktadır.

Farklı markaların ürün seçeneklerine aynı anda satışa sunduğundan özellikle kullanıcılar ihtiyaç duydukları her durumda farklı marka seçenekleri üzerinden tercih yapabilirler. Güvenli alışveriş seçeneği ile site üzerinden satış yapılmaktadır. Sistem üzerinden alışveriş yapmak isteyenlerin öncelikle sisteme üye olması gerekir. Gerekli bilgileri sisteme girilmesinin ardından tamamlanacak olan üyelik işlemleri sayesinde beklemek zorunda kalmadan kısa süre içerisinde verilecek olan siparişler ile istenen ürünlere kolayca sahip olunabilir.

Çeyizlik Ürün Satışı

Online ortamda alışveriş yapmayı tercih edenler için kesintisiz hizmet sunan siteler arasında yer almaktadır. Özellikle sitede bulunan çeyizlik ürün seçenekleri kullanıcıların ihtiyaç duyduğu her durumda birbirinden farklı ürün seçeneklerine ulaşmasını sağlamaktadır. Sistem üzerinden alışveriş yapmak isteyenler farklı kategori seçenekleri değerlendirerek aradıkları ürünlere kolayca ulaşım sağlayabilirler.

Ürün seçeneklerini her geçen gün geliştirerek farklı renk ve model seçenekleri üzerinden hizmet sunmaktadır. Her kategoride bulunan ürün seçenekleri alıcılar için en kaliteli markaların ürünlerine ulaşılmasını sağlamaktadır. Çok sayıda farklı markanın ürünlerini bir arada satışa sunan site güvenli alışveriş seçeneği ile hizmet vermektedir.

Taksitli Alışveriş İmkanı

Sitede bulunan birbirinden farklı ürün seçenekleri için özellikle marka seçenekleri değiştiğinde taksitli alışveriş imkanıyla ihtiyaç duyuyordu her durumda daha fazla seçeneğe ulaşım sağlanabilir. Sistem üzerinden alışveriş yapmak isteyenler için taksitli alışveriş seçeneğini daha uygun fiyatlar üzerinden işlem yapılmasını sağlamaktadır.

Site üzerinden verilen siparişlerde alıcılar taksitlendirme işlemi sayesinde istediklerinde daha uygun fiyatlar ile taksitlendirme yaparak da ürünlere sahip olabilirler.

Koşulsuz Para İadesi ve Değişim İmkanı

Sistem üzerinden yapılan alışverişlerde oluşacak her türlü sorunda koşulsuz şekilde yapılacak iade işlemleri ve para iadesi seçeneği bulunmaktadır. Müşteri memnuniyetini sağlamak adına her türlü seçeneğe dikkat edilerek hizmet verilmektedir.

Ücretsiz Kargo

Online olarak verilen siparişlerde kargo ücreti talep edilmemektedir. Bu sayede kullanıcılar ücretsiz kargo seçeneği ile ürünleri kolayca satın alabilirler. Kargo ile yapılan gönderimler kısa süre içerisinde teslimat yapılmasını sağlamaktadır. Kullanıcılar bu sayede beklemek zorunda kalmadan kısa süre içerisinde verecekleri siparişler ile kapıda ürünleri teslim alabilirler.

Yurtdışı Gönderim İmkanı

Verilen siparişlerde özellikle yurtdışında bulunan müşteriler için yurtdışı gönderim imkanı bulunmaktadır. Bu sayede kullanıcılar sorunsuz şekilde yurtdışından da sipariş vererek ürünlere sahip olabilirler.

Bayilik veren site bayi olarak işlem yapmak isteyenlere de iş imkanı sunmaktadır. İşlem yapmak isteyenler sisteme yapacakları başvuru işlemleri ile kısa süre içerisinde geri dönüş alabilirler. Üyelik işlemlerinin yapılmasının ardından sorunsuz şekilde site üzerinden işlem yapılabilir.

Çeyiz Diyarı’nın çağrı merkezi müşteri hizmetleri numarası, telefon numarası, faks numarası, mail adresi ve adres bilgileri bulunmaktadır. Bu iletişim bilgilerinden Çeyiz Diyarı ile iletişime geçerek yaşamış olduğunuz teknik sorunları çözüme kavuşturabilir, ürünlerin güncel stok bilgileri, özellikleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Çeyiz Diyarı hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Çeyiz Diyarı Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
0850 840 85 10 0535 984 83 33

Çeyiz Diyarı Faks Numarası
0850 840 85 10

Çeyiz Diyarı Mail Adresi
info@ceyizdiyari.com

Çeyiz Diyarı Adres
Orhantepe Mah. Zeytinlik Cad. No: 12/A Cevizli Kartal/İstanbul

Arama Terimleri: çeyiz diyarı çağrı merkezi, çeyiz diyarı müşteri hizmetleri, çeyiz diyarı iletişim, çeyiz diyarı telefon numarası, çeyiz diyarı irtibat tel, çeyiz diyarı mail adresi, çeyiz diyarı adres, çeyiz diyarı şikayetvar, çeyiz diyarı şikayet hattı

Yorum Yap