İstanbul Clinic Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

İstanbul Clinic Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

İstanbul Clinic çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde İstanbul Clinic müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden İstanbul Clinic şikayet hattına erişebilirsiniz. İstanbul Clinic  müşteri hizmetleri direk bağlanma üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

İstanbul Clinic Çağrı Merkezi Numarası

İstanbul Clinic 2017 yılında kurulmuştur. İstanbul’un birçok semtinde şubeleri bulunmaktadır. Kendini ve başarıları ispat ederek farklı illerde de şube açmıştır. Bursa, Eskişehir, Bartın, Samsun, Isparta, Sivas, Trabzon, Rize. Giresun, Kırıkkale, Bolu, Denizli, Trabzon gibi ilerimizde de şubeleri vardır. Cilt bakımı, epilasyon ve zayıflama konularında kadın ve erkeklere yardımcı olmaktadır. Kurumsallaşmış bir firma olarak çalışmalarına devam etmektedir. Türkiye’de daha birçok yerde şube açmayı hedeflemektedir. Özellikle bayanlar için vücut bakımları oldukça önemlidir. Güzelliğine dikkat edenler bayanlar birçok bakımla hem genç kalmakta hem de ciltlerini tazelemektedir.

Son zamanlarda erkekler de bu konulara oldukça fazla önem vermektedir. Firma o yüzden bazı şubelerinde erkeklere de hizmet vermektedir. Güzellik sektöründe yeniliklere açık, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışı ile hareket etmekte gün geçtikçe de büyümektedir. Hizmet almak isteyenler kendilerine yakın olan şubeden randevu alarak talep ettikleri hizmetleri alabilirler.  Şubelerin adres ve telefon numaraları internet sayfasında bulunmaktadır. Ayrıca çağrı merkezini arayarak da daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

İstanbul Clinic çağrı merkezi numarası nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

İstanbul Clinic Müşteri Hizmetleri Numarası

Erkekler ve bayanlar vücutlarındaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için epilasyonu tercih etmektedir. Buz lazer epilasyon acısız ve tüy köklerine dalga yöntemiyle yapılan bir işlemdir. Tüylerin durumuna göre de farklı seanslarda uygulanarak istenmeyen tüylerden kurtulmak için kişilere kesin çözüm sunmaktadır. Medikal cilt bakımları ile kişiler leke, sivilce, akne, siyah nokta gibi cilt problemlerinden kurtulmaktadır. Firma altın bakımla gençleştirme işlemi de yapmaktadır. Özellikle yüz ve boyun bölgesindeki sarkmalara ve gevşemelere bu bakımla önlem alınır. Mevcut kırışıklıklar giderilir yeni kırışıklık olması engellenir. Ameliyatsız bir şekilde yapılan bu işlemle bulunduğunuz yaştan daha genç görünebilmektesiniz.

İstanbul Clinic, Cooltech Soğuk Lipoliz uygulaması ile kişilerin vücudundaki fazla yağlardan ameliyatsız bir şekilde kurtulmasını sağlamaktadır. Dondurularak ölen yağ hücreleri doğal yollarla vücuttan atılır. Böylelikle de bölgesel incelme söz konusudur. Özellikle kadınlar karın, basen ve kalça bölgelerindeki yağlanmalardan şikayetçidir. Firma tüm bu güzellik konularında alanında uzmanlaşmış güzellik uzmanları ile çalışmaktadır. Müşteri hizmetlerini arayanlar istediği hizmeti almak için randevu talep edebilir.

İstanbul Clinic müşteri hizmetleri numarası nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

İstanbul Clinic Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

İstanbul Clinic, güzelliğine önem veren ve genç kalmak isteyen kişilere hizmet sunmaktadır. selülit masajı, selülit bakımı, gıdı eritme, yağ parçalama, lenf dranaj, soğuk lipoliz gibi işlemlerde uzman ve deneyimli kişilerle çalışmaktadır. Şubeleri haftanın 7 günü 10.00-19.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Müşteri hizmetleri numarası olmaktadır. İstek, öneri ve görüşleriniz için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Mail yoluyla ulaşmak isteyenler  istanbulclinicmerkezi@gmail.com adresine yazılı mesajlarını gönderebilir. Sosyal medya hesaplarınız üzerinden de firmayı takip edebilir iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul Clinic müşteri hizmetlerine direk bağlanma nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

İstanbul Clinic Şikayet Hattı

İstanbul Clinic merkezlerinden hizmet alan birçok kişi bulunmaktadır. Farklı seanslarda verilen hizmetler sonrasında kişilerin genç ve güzel bir görünüme kavuştukları görülür. Firma müşteri memnuniyetini oldukça önemsemektedir. Aldığı hizmetlerden memnun olmayanlar ve şikayetçi olanlar müşteri hizmetlerine durumu bildirebilir. Mail yolu ile yazılı mesaj bırakabilir. Belli aralıklarla yapılan cilt bakımlarında kapanmış olan hücrelerin açılmasını ve hava almasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle sağlıklı bir cilt yapısına sahip olursunuz. Bazı cilt problemleri ya da hastalıkları olanların öncelikle bir dermatoloğa gitmesi önerilir. Doktor kontrolünden sonra hassas ciltlere işlem yapılmalıdır. Yapılan uygulamalardan memnun kalmayanlar şikayetlerini bildirdiğinde hemen giderilmesi için harekete geçilir. Böylelikle mağduriyetler de önlenmiş olur. Firmanın adres bilgilerini öğrenerek hemen randevu oluşturabilir sağlıklı ve genç bir cilt dokusuna sahip olabilirsiniz.

İstanbul Clinic şikayet hattı nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen İstanbul Clinic müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri İstanbul Clinic şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

İstanbul Clinic Çağrı Merkezi İletişim Numarası Şikayet Hattı

Çağrı merkezi numarası çalışma saatleri içinde iletişime geçebilirsiniz. İstanbul Clinic çağrı merkezi numarasına  numaralı telefondan erişebilirsiniz.

İletişim

Adres : Sancaktepe Mahallesi Çarşı Caddesi 17/B Bağcılar/İstanbul

E-Posta : istanbulclinicmerkezi@gmail.com

Arama Terimleri: İstanbul Clinic iletişim bilgileri, İstanbul Clinic telefon no, İstanbul Clinic irtibat tel, İstanbul Clinic canlı destek, İstanbul Clinic müşteri temsilcisi

Yorum Yap