Hayat Su Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Hayat Su Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Hayat Su çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde Hayat Su müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden Hayat Su şikayet hattına erişebilirsiniz. Hayat Su müşteri hizmetleri direk bağlanma üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Hayat Su Çağrı Merkezi Numarası

Hayat su evlere damacana ile su götürme hizmeti veren ve uygun fiyatlara su tüketiminin giderilmesini sağlayan markalardan birisidir. Ülkemizde en çok tüketim hacmine sahip olan su markalarından birisi de bu marka olmaktadır. Çağrı merkezi müşteri temsilcisi yetkilisi ile iletişime geçerek su siparişi verilebilmektedir. Bunun yanı sıra su aboneliğine sahip olmak ve fiyatlar hakkında bilgi almak için de çağrı merkezi numarası üzerinden arama yapılabilmektedir. Burada yapılacak görüşmeler ışığında alınan karar ile su aboneliği başlayabilir ve yerel olarak arama yapılıp su talebinde bulunulduğu her an su getirilme hizmeti sunulabilmektedir.

Hayat Su çağrı merkezi numarası üzerinden bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

Hayat Su Müşteri Hizmetleri Numarası

Markaya ait su aboneliği başlatılabileceği gibi abonelik hakkında daha detaylı bilgi de alınabilmektedir. Abonelik oluşturma isteminin yanı sıra abonelik iptali gibi konularda çağrı merkezi müşteri hizmetleri numarası ile iletişime geçilebilmektedir. Bu su markası içilebilir tatlı sular arasında sağlık değerleri en doğru olan sular arasındadır. Bu kapsamda en belirgin değerlerden birisi pH değerleri olmaktadır. Bu su pH değeri nötre yakın bir oran olan 7,55 oranına sahiptir. Bu oran en sağlıklı oranlar arasında yer almaktadır. Bu anlamda oldukça tercih edilen marka evlere damacana su hizmeti de vermektedir. Damacana suların litresi ise 19 litre şeklinde olmaktadır.  Müşteri hizmetleri numarası üzerinden tüm bunlar hakkında bilgi almak için 0216 538 97 00 numarasını veya 444 0 744 numarasını arayabilirsiniz.

Öneri, istek ve şikayetlerinizi Hayat Su müşteri hizmetleri numarası üzerinden kolaylıkla iletebilirsiniz.

Hayat Su Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Çağrı merkezi müşteri hizmetleri numarasına direkt bağlanma fırsatı yakalamak için telefon edildiği andan itibaren doğru yönlendirmeler yapılmalıdır. Örneğin konumuzun neresi olduğuna dair soruları, yerel su birimlerine aktarmaları için doğru şekilde aktarmanız gerekmektedir. Direkt bağlanma ve yerel birimlere aktarılmak için 444 0 744 numarasını veya 0216 538 97 00 numarasını aramakta fayda olacaktır.

Müşteri kitlesi büyüdüğü için Hayat Su müşteri hizmetlerine direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

Hayat Su Şikayet Hattı

İstediğiniz bir su için herhangi bir sorun yaşanır ise doğrudan şikâyet hattına bu durumu bildirme imkânı bulunmaktadır. Yaşanılan durumu şikâyet etmek ve çözüme kavuşturmak için yukarıdaki numaralardan dilediğiniz arayabilir ve durumu bildirebilirsiniz.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Hayat Su müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri Hayat Su şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

Hayat Su Çağrı Merkezi İletişim Numarası Şikayet Hattı

444 0 744

Çağrı merkezi numarası çalışma saatleri içinde iletişime geçebilirsiniz. Hayat Su çağrı merkezi numarasına 444 0 744 numaralı telefondan erişebilirsiniz.

İletişim
Adres : Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. Defne Sok. No: 3 Büyükhanlı Plaza B Blok Kat:12 34750 Ataşehir / İstanbul
E-Posta : tuketici@hayatsu.com.tr
Telefon : 444 0 744

Arama Terimleri: Hayat Su iletişim bilgileri, Hayat Su telefon no, Hayat Su irtibat tel, Hayat Su canlı destek, Hayat Su müşteri temsilcisi, Hayat Su şikayet hattı, Hayat Su müşteri hizmetleri numarası, Hayat Su çağrı merkezi numarası, Hayat Su iletişim numarası, Hayat Su çağrı merkezi, Hayat Su müşteri hizmetleri direk bağlanma

Yorum Yap