Zentech Servis Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Zentech Servis Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Zentech Servis çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde Zentech Servis müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden Zentech Servis şikayet hattına erişebilirsiniz. Zentech Servis müşteri hizmetleri direk bağlanma üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Zentech Servis Çağrı Merkezi Numarası

Zentech Servis kurduğu geniş servis ağı ile hizmet kalitesini bir araya getirebilmenin ödülünü Apple firması tarafından da almıştır. Apple şirketi servis kalitemizi Apple Premium Servis sağlayıcısı unvanını vererek bir kez daha onaylamıştır. Türkiye’nin 10 ilinde; İzmir, İstanbul, Adana, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Samsun’ dan 0 850 255 00 99 numaralı çağrı merkezimizi aramanız yeterlidir. Bireysel veya kurumsal her tür ihtiyaçtan dolayı apple markasının dünya çapında sunulan standardına uygun kaliteli hizmetin alınması için çağrı merkezimiz ile iletişime geçmeniz yeterlidir.

Zentech Servis çağrı merkezi numarası üzerinden bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

Zentech Servis Müşteri Hizmetleri Numarası

Zentech Servis, Apple’ın “bak ve hisset” standartlarına uygun servis sağlayıcısı olması ve hizmeti aynı standartta bozmadan sürekliliğini sağlaması açısından dikkat ve emek harcamaktadır. Müşteri hizmetleri numaramız ile hizmet başlangıcı sağlamaktadır. Başarılı bir hizmet ağı yönetebilmenin başlıca noktasına empatiyi yerleştirdiğimiz de ne yapmamız gerektiği ve hangi aşamalardan geçerek bu noktaya ulaşabileceğimizin haritası oluşmaktadır.

Öneri, istek ve şikayetlerinizi Zentech Servis müşteri hizmetleri numarası üzerinden kolaylıkla iletebilirsiniz.

Zentech Servis Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Evinizde oturduğunuz yerden müşteri hizmetleri numaramızı arayarak veya internet sayfamızı tıklayarak servis talep formumuzu doldurduğunuzda sizi geri arayabiliriz. Böylece hizmet alım işleminizi başlatabilirsiniz. Apple cihazınızın uzaktan arıza tespit işleminizi hemen yapabiliriz. Sonra adresinize kuryemiz gelerek cihazınızı sizden teslim alabilir. Ücretsiz kargo hizmetimiz ile güvenli bir şekilde cihazınızın ulaşımı sağlanacaktır. Kargo cihazınızı adresinize en yakın servis noktasına teslim edecektir. Cihazınız burada tamir edilerek ve yine aynı güvenli kargo hizmeti ile adresinize tekrar ulaştırılacaktır. Bu aşamaların her birinin servis takibini zentecservis.com.ts internet sayfasından rahatça yapabilirsiniz. Takip numaranızı ilgili alana girerek işleminizin hangi aşamada olduğunu öğrenebilirsiniz. Zentech Servise facebook, instagram ve twetter’ dan da ulaşabilirsiniz.

Müşteri kitlesi büyüdüğü için Zentech Servis müşteri hizmetlerine direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

Zentech Servis Şikayet Hattı

Zentec Servis ile ilgili memnuniyet yaratamadığımız herhangi bir noktada şikayet hattımız 0 850 255 00 99 dur. Hizmet anlayışımız ve Premium Servis Sağlayıcı ünvanını hak ettiğimiz hizmet seviyemiz sayesinde şikayet ve memnuniyetsizliklerin en az oranda olacağına inanıyoruz. Şikayet hattımıza ulaştırdığınız her düşünce ile ilgili size geri dönüş yapılacaktır ve bu durum hızlıca ortadan kaldırılacaktır.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Zentech Servis müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri Zentech Servis şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

Zentech Servis Çağrı Merkezi İletişim Numarası Şikayet Hattı

Çağrı merkezi numarası çalışma saatleri içinde iletişime geçebilirsiniz. Zentech Servis çağrı merkezi numarasına 0850 255 00 99 numaralı telefondan erişebilirsiniz.

İletişim

Zentech Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

İrtibat Tel: 0850 255 00 99

E-Posta: info@zentechservis.com

İnternet sayfası üzerinden iletişime geçebileceğiniz Zentech Servis iletişim formu kısmı da bulunmaktadır.

Taleplerinize ve sorunlarınıza en kısa sürede dönüş yapılarak sizlere her konuda destek veren Zentech Servis sizlerin memnuniyetini amaçlamaktadır. Bu doğrultuda sistem üzerinden mail göndererek yardım talebinde bulunabileceğiniz gibi Zentech Servis iletişim numarası üzerinden de erişim sağlayabilirsiniz.

Arama Terimleri: Zentech Servis iletişim bilgileri, Zentech Servis telefon no, Zentech Servis irtibat tel, Zentech Servis canlı destek, Zentech Servis müşteri temsilcisi, Zentech Servis şikayet hattı, Zentech Servis müşteri hizmetleri numarası, Zentech Servis çağrı merkezi numarası, Zentech Servis iletişim numarası, Zentech Servis çağrı merkezi, Zentech Servis müşteri hizmetleri direk bağlanma

Yorum Yap