Karşıyaka Belediyesi şikayet hattı, Karşıyaka Belediyesi müşteri hizmetleri numarası, Karşıyaka Belediyesi çağrı merkezi numarası, Karşıyaka Belediyesi iletişim numarası

Karşıyaka Belediyesi Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Karşıyaka Belediyesi çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde Karşıyaka Belediyesi müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden şikayet hattına erişebilirsiniz.

01 Haziran 1954 yılında ilçe statüsüne geçtikten bir süre sonra bağımsız ilk belediye olarak 1984 yılında kurulmuştur. İzmir Körfezi’nin kuzey kıyısında yer alan ilçe dağ eteği ve denizi  şehir ile bütünleştiren bir konuda yer almaktadır. 27 mahallenin bulunduğu (30 Mart 2014 seçim verilerine göre) ilçenin rakımı yer yer 1 ile 700 metre arasında değişkenlik göstermektedir.

Yoğun olarak kent yaşamı sürülen ilçenin köylerinde tarım yapılmaktadır. Tarım olarak zeytin ve bahçelerden oluşan bu köylerde büyük tarım alanları bulunmamaktadır. Çok öncelerden verimli topraklarında birçok ürünler yetiştirilmekteydi ancak günümüzde bu alanlar yapılaştığı için kent yaşamı sürmektedir.

Karşıyaka Belediyesi Çağrı Merkezi Numarası

Eğitim ve sağlık alanlarında ilçede birçok okul ve sağlık ocağına ek olarak aile planlaması, çocuk sağlığı merkezi, verem savaş dispanseri gibi imkanları da bulunmaktadır. İlaveten birçok kurum bulunan ilçe bu açılardan oldukça gelişmiş bir durumdadır. 2008 yılının verilerine göre 315 binin üzerinde olan nüfusu her geçen gün artmaya devam etmektedir. İlçenin ulaşım imkanları da oldukça gelişmiş bir durumda olup karayolu, demiryolu ve denizyolu seçenekleri ile oldukça gelişmiştir.

Yerleşim kitlesi büyüdüğü için Karşıyaka Belediyesi müşteri hizmetleri numarası en kısa sürede ve en pratik çözümler sunmayı amaçlıyor. Bu noktada en iyi hizmeti en kısa sürede vermeyi amaçlayarak en kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Karşıyaka Belediyesi ile ilgili sorunlarınız için belediye hizmetleri iletişim numarası ile görüşerek çözümleyebilirsiniz. Ayrıca öneri, istek ve şikayetlerinizi Karşıyaka Belediyesi çağrı merkezine kolaylıkla iletebilirsiniz.

Karşıyaka Belediyesi Çağrı Merkezi İletişim Numarası Şikayet Hattı

444 1 575

Çağrı merkezi numarası çalışma saatleri içinde iletişime geçebilirsiniz. Karşıyaka Belediyesi çağrı merkezi numarasına 444 1 575 numaralı telefondan erişebilirsiniz.

İletişim Bilgileri

444 1 575
info@karsiyaka.bel.tr
Bahriye Üçok Bulvarı No: 5 Karşıyaka İzmir- Türkiye

Taleplerinize ve sorunlarınıza en kısa sürede dönüş yapılarak sizlere her konuda destek veren Karşıyaka Belediyesi sizlerin memnuniyetini amaçlamaktadır. Bu doğrultuda sistem üzerinden mail göndererek yardım talebinde bulunabileceğiniz gibi Karşıyaka Belediyesi iletişim numarası üzerinden de erişim sağlayabilirsiniz.

Arama Terimleri: Karşıyaka Belediyesi iletişim bilgileri, Karşıyaka Belediyesi telefon no, Karşıyaka Belediyesi irtibat tel, Karşıyaka Belediyesi canlı destek, Karşıyaka Belediyesi müşteri temsilcisi, Karşıyaka Belediyesi şikayet hattı, Karşıyaka Belediyesi müşteri hizmetleri numarası, Karşıyaka Belediyesi çağrı merkezi numarası, Karşıyaka Belediyesi iletişim numarası

Yorum Yap