Garanti Bankası müşteri hizmetleri numarası

4440335

Bu yazımızda 4440335 numaralı telefon numarasının kim olduğu hakkında bilgi vereceğiz. Sizler de 4440335 numaralı telefonla karşılaştıysanız ve numaranın kime ait olduğunu öğrenmek istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Garanti Bankası müşteri hizmetleri numarası mı?

4440335 Kim?

4440335 numaralı telefon numarası ile birçok kişi aranmaktadır. 4440335 numaralı telefon numarası bazen kısa bir çağrı şeklinde aramaktadır ancak sizlerin cevaplandıracağı kadar uzun süre aranmalar da yaşanabilmektedir. 4440335 numaralı telefon numarası tarafından arandığınız zaman sizlere bankacılık ile ilgili farklı açıklamalarda bulunabilmektedirler.

4440335 Kime ait? Garanti Bankası müşteri hizmetleri numarası mı?

4440335 numaralı telefon numarası sizleri aradığı zaman sizlere Garanti Bankası müşteri hizmetleri tarafından aradıklarını iletmektedirler.

4440335 numaralı telefon numarası üzerinden yapılan görüşmeler sonucunda Garanti bankası tarafından sizlere farklı seçenekler ve kredi türleri sunulabilmektedir.

Garanti Bankası İletişim Garanti Bankası Kimin

1946 yılında Ankara’da kurulan Garanti Bankası, 30 Haziran 2018 tarihi itibarıyla 385 milyar Türk Lirası’na yaklaşan konsolide aktif büyüklüğü ile Türkiye’nin en büyük ikinci özel bankası konumuna gelerek varlığını sürdürmektedir.

Kurumsal, ticari, KOBİ, bireysel, özel ve yatırım bankacılığı, ödeme sistemleri dahil olmak üzere bankacılık sektörünün tüm iş kollarında faaliyet gösteren Garanti, Hollanda ve Romanya’daki uluslararası iştiraklerinin yanı sıra bireysel emeklilik ve hayat sigortası, finansal kiralama, faktoring, yatırım ve portföy yönetimi alanlarındaki finansal iştirakleri ile entegre bir finansal hizmetler grubu olarak hizmetlerine devam etmektedir.

30 Haziran 2018 itibarıyla yurt içinde 922 şube, Kıbrıs’ta yedi, Malta’da bir olmak üzere yurt dışında sekiz şube, Londra, Düsseldorf ve Şangay’da birer temsilcilikten oluşan yaygın bir dağıtım ağı ve 18,522 çalışanıyla 15.8 milyon müşterisinin her türlü finansal ihtiyacına cevap vermeye çalışmaktadır. En son teknolojik altyapıya sahip 5.055 ATM, ödüllü Çağrı Merkezi, internet, mobil ve sosyal bankacılık platformlarıyla tüm kanallarda kesintisiz bir deneyim ve bütünleşik kanal kolaylığı sunun firma müşterilerine hizmet etmeyi amaç edinmiştir.

Tüm paydaşlarına değer yaratarak sürdürülebilir büyüme sağlamak hedefiyle ilerleyen Garanti Bankası, stratejisini, müşterilerine karşı her zaman “şeffaf”, “anlaşılır” ve “sorumlu” bir yaklaşımla, ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmetler sunarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmek ilkeleri üzerine yapılandırmaktadır. Sahip olduğu yetkin ve dinamik insan kaynağı, teknoloji alanındaki kesintisiz yatırımları, kalite ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden sunduğu inovatif ürün ve hizmetleri, Garanti Bankası’nı Türk bankacılık sektöründe lider bir konuma taşımaya çalışmaktadır.

Garanti Bankası’nın vazgeçilmez değerlerini destekleyen ileri bir kurumsal yönetişim modeli uygulayan Garanti Bankası’nın hakim ortağı, hisselerinin %49.85’ine sahip olan Banco Bilbao Vizcaya Argentaria S.A. (BBVA) ya aittir. Hisseleri Türkiye’de, depo sertifikaları İngiltere ve ABD’de işlem gören Garanti Bankası’nın Borsa İstanbul’daki halka açıklık fiili dolaşım oranı 30 Haziran 2018 itibarıyla %50.06 seviyesindedir.

Garanti Bankası’nın sürekli gelişen iş modelinin arkasında sorumlu ve sürdürülebilir kalkınma, müşteri deneyimi, çalışan mutluluğu, dijitalleşme, sermayenin optimum kullanımı ve verimlilik odaklı stratejik öncelikleri yer almıştır. Garanti Bankası’nın, müşterilerine sunduğu kişiselleştirilmiş çözümlerin ve zengin ürün yelpazesinin 319.2 milyar Türk Lirası  değerinde kredi ve gayri nakdi kredi portföyüne ulaşmasında önemli bir payı bulunmaktadır. Garanti Bankası’nın sağlam aktif kalitesinden ödün vermeyerek, sermaye yaratarak, disiplinli ve sürdürülebilir büyüme stratejisi, Garanti Bankası’nın güçlü adımlarla ilerlemesini sağlamaktadır. Finansal ve finansal olmayan risklerin dünya standartlarındaki entegre yönetimiyle sağlanan etkin risk yönetimi ve yeni fırsatları yakalama konusundaki organizasyonel çevikliği sayesinde Garanti Bankası, tüm paydaşları için sürdürülebilir değer yaratmaktadır.

Bunların yanı sıra stratejik ortaklıkları, hem Garanti Bankası hem paydaşları tarafından öncelikli kabul edilen konulara odaklanan toplumsal programları ve etki yatırımı odaklı kredi kullandırımlarıyla Garanti Bankası’, ortak değer yaratmakta ve pozitif değişimi desteklemektedir.

4440335 numaralı telefon numarası üzerinden yaptığınız görüşme sonucunda Garanti Bankası ile ilgili işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bu numara Garanti Bankası na aittir. Telefon üzerinden şifre ya da kart bilgilerini paylaşmayınız ve yapacağınız işlemler için en yakın şubeye gidiniz. Tavsiyemiz bu numara üzerinden bilgi alınız ancak işlemleriniz için şubelere giderek yardım alınız.

4440335 numaralı telefon hakkındaki düşüncelerinizi ve şikayetlerinizi yorumlar kısmından bizlerle ve diğer okuyucularla paylaşabilirsiniz.

Arama Terimleri:  4440335 , 4440335 kim, 4440335 kimin numarası, Garanti Bankası müşteri hizmetleri, Garanti Bankası çağrı merkezi numarası, Garanti Bankası müşteri hizmetleri numarası, Garanti Bankası şikayetvar, Garanti Bankası iletişim numarası

One Response

  1. Mustafa Kemal.alkac 3 Şubat 2022

Yorum Yap