Garanti Emeklilik Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Garanti Emeklilik Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Bu makalemizde Garanti Emeklilik çağrı merkezi iletişim müşteri hizmetleri telefon numarası hakkında bilgi vereceğiz. Bu iletişim numarasından 444 0 336 Garanti Emeklilik ile iletişime geçerek istek, şikayet ve önerilerinizi iletebilirsiniz.

Garanti Emeklilik Müşteri Temsilcisine Direk Bağlanma

1992 yılında kurulan şirketin, 1999 yılında ise Şirketin unvanı “Garanti Hayat Sigorta Anonim Şirketi” olarak değiştirilmiştir. Emeklilik şirketine dönüşme izni alarak 2002 yılında, hayat sigortacılığı faaliyetlerine bireysel emeklilik faaliyetlerini de eklemiştir.  Ana hissedarları olan Garanti Bankası ile yarattıkları iş birliğinin de gücüyle çok kısa sürede diğer bireysel emeklilik şirketleri arasında öncü şirket olma imkanı kazanmıştır. Avrupa’nın en güçlü sigorta şirketlerinden olan Achmea ile 2007 yılında yapılan ortaklık anlaşmasıyla birlikte Avrupa’da ki ürün çeşitliklerini de Türkiye’de sunmaya başlamışlardır. Banka sigortacılığını en etkin kullanan şirket olarak 12 bölge müdürlükleri ve 1000 e yakın Garanti Bankası şubelerinde, müşterilerine en hızlı ve kaliteli şekilde hizmet vermeye devam ediyorlar. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve pek çok ihtiyaca yönelik, bugününüzü yarınınızı kolaylaştıran ürünlerimizle sizlere finansal getiri sağlamaya devam ediyorlar.

Garanti markasından aldıkları güç, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları, teknolojik alt yapıları, güçlü sermaye ve finansal yapıları, banka sigortacılığını etkin kullanımları ve yaratıcı ve yetkin insan kaynaklarını geliştirmek temel amaçları olmuştur.

Yönetim kurulu başkanlığında, uyum görevlisi, teftiş kurulu, genel müdür, genel müdür yardımcıları sayesinde hiyerarşik bir yönetim sistemi benimseyen garanti emeklilik, Türkiye’nin her bölgesinde faaliyetlerine devam etmektedir.

Şeffaflık, ticari sır niteliğindeki ve henüz kamuya açıklanmamış bilgiler hariç olmak üzere, şirket ile ilgili finansal bilgilere zamanında, doğru ve eksiksiz şekilde öğrenebilirsiniz. Yönetim kurulu üyelerinin bile pay sahibi olan kişilere karşı hesap verme zorunluluğu vardır. Yapılan tüm faaliyetlerin esas sözleşmeye ve şirket içi düzenlemelere uygunluğu ve denetlemesi hiçbir detay atlanmadan yapılır.

Garanti Emeklilik konusunda, tüm merak ettiğiniz her şeyi kamunun aydınlatılması adına şirkete ait internet sitesi aktif olarak kullanılır.

Etik ilkeleri sayesinde, şirket kaynaklarının kullanımı, bilgi güvenliği, şirket uygulamaları ve sosyal aktiviteleri taviz vermeden uygulama ilkelerinden oluşur. Tüm çalışanlarının erişimine açık olan internetlerinde yer alan ilkeler aynı zamanda bir kitapçık halinde işe yeni başlayan tüm çalışanlarına verilir.  Müşterilerini anlayıp, geleceğin iyikileri için çalışan şirket ekibine bağlılığıyla birlikte diğer tüm firmalara örnek olmaktadır.

Garanti Emeklilik Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
444 0 336

Arama Terimleri: garanti emeklilik çağrı merkezi, garanti emeklilik iletişim, garanti emeklilik müşteri hizmetleri, garanti emeklilik telefon numarası, garanti emeklilik şikayet hattı, garanti emeklilik müşteri hizmetleri numarası, garanti emeklilik şikayet

Yorum Yap