abdullah-gul-universitesi-ogrenci-isleri-iletisim-telefon-numarasi

Abdullah Gül Üniversitesi Öğrenci İşleri İletişim Telefon Numarası

Ülkemizde yükseköğretim olarak tabir edilen kurumlara üniversite denilmektedir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitiminden sonra bireyler eğer kazanırlarsa veya isterlerse üniversite eğitimi görebilmektedir. Üniversitelerde sadece 4 yıllık lisans eğitimi değil; ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora gibi birçok akademik olarak kendinizi geliştirebileceğiniz alanlar bulunmaktadır. Ülkemizde bulunan tüm şehirlerde en az bir adet üniversite bulunmaktadır.

Abdullah Gül Üniversitesi Çağrı Merkezi Numarası

Abdullah Gül Üniversitesi, 2010 yılında Kayseri’de kurulmuş olan bir üniversitedir. Kayseri ilimizin Merkez ilçesinde ana yerleşkesi bulunan üniversite birçok bölümde öğrencilerine eğitim vermektedir. Bu fakülteleri ve bölümleri sıralayacak olursak şöyledir;

Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Yönetim Bilimleri Fakültesi, İşletme İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Moleküler biyoloji ve genetik Merkezler ve Enstitüler Fen Bilimleri Enstitüsü Hayat Boyu Öğrenme Merkezi (HAYMER) Dijital Yayınlar Merkezi (DYM)

Abdullah Gül Üniversitesi’nin 352’li çağrı merkezi iletişim telefon numarası ve 4 farklı öğrenci işleri telefon numarası bulunmaktadır. Bu çağrı merkezi aracılığıyla Abdullah Gül Üniversitesi hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir; tüm öğrencilik işlemleriniz ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Abdullah Gül Üniversitesi Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası
0352 224 88 00

Abdullah Gül Üniversitesi Öğrenci İşleri İletişim Telefon Numarası
0352 224 88 00

Arama Terimleri: abdullah gül üniversitesi iletişim bilgileri, abdullah gül üniversitesi telefon no, abdullah gül üniversitesi irtibat tel, abdullah gül üniversitesi canlı destek, abdullah gül üniversitesi müşteri temsilcisi, abdullah gül üniversitesi şikayet hattı, abdullah gül üniversitesi çağrı merkezi numarası

Yorum Yap