Cevahir AVM Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Cevahir AVM Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Cevahir AVM çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde Cevahir AVM müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden şikayet hattına erişebilirsiniz.

Cevahir Avm Çağrı Merkezi Numarası

İstanbul Cevahir alışveriş merkezi Avrupa’nın en büyük alışveriş ve eğlence merkezlerinden bir tanesi olarak yer almaktadır. Cevahir alışveriş merkezi 15 Ekim 2005 yılında ziyaretçilerine kapılarını aşmıştır.

Türkiye’nin eğlenceli alışveriş merkezi olarak bilinen Cevahir alışveriş merkezi 6 kata yayılmış olan toplam 300’e yakın mağazası ile beraber ve 2500 araç kapasite yer alan kapalı otoparkı ile beraber ziyaretçilerine kusursuz bir alışveriş deneyimi sunmayı başarmıştır. Cevahir AVM çağrı merkezi numarası üzerinden bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

Cevahir alışveriş merkezi içerisinde yeni çıkan filmleri, leziz mekanlar, kapalı temalı oyun parkı alanı ile sizlere muhteşem bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. Cevahir alışveriş merkezi yeni bir yaşam tarzında bir araya gelmektedir. İstanbul Cevahir sahip olduğu ziyaretçilerin tüm aile üyeleriyle beraber kolayca yaşayacağı keyifli bir alışveriş ortamı sunmayı başarmıştır. İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi, dünya üzerinde önde gelen markalarına ev sahipliği yapmakla beraber keyifli alışveriş anlayışı sunmaktadır. Cevahir alışveriş merkezi farklı ve ilkleri yaşatan etkinlikleri ile beraber ziyaretçileri için sosyal hayatın vazgeçilmez mekanları arasındadır.

Cevahir alışveriş merkezi ülkemizin metropolü olarak yer alan İstanbul’un stratejik bir noktasında yer almaktadır. Büyük markalarında da yer aldığı mağaza karması ile beraber organize perakendeciliğinin güçlü ulusal ve uluslar arası ürünlerin en önemli faaliyet alanlarından bir tanesidir. Cevahir alışveriş merkezi yerli ve yabancı ziyaretçilerine yılın 365 günü içerisinde, 230 mağaza ile hizmet vermektedir.

Cevahir AVM Müşteri Hizmetleri Numarası

Cevahir alışveriş merkezi Avrupa’nın ve dünyanın en büyük alışveriş merkezleri arasındadır. 15 Ekim 2005 yılında İstanbul Şişli’de ziyaretçilerine kapılarını açmıştır. Cevahir AVM müşteri hizmetleri numarası üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

5 Mart 2007 yılından bu yana İngiliz Portföy yönetimi tarafından yönetilen, Türkiye’nin alışveriş merkezi İstanbul Cevahir, 10 kata yayılmış olan toplam 343 mağazasıyla her alışverişte ziyaretçilerine kusursuz bir alışveriş deneyimi sunabilmektedir.

Cevahir AVM Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
+90 212 368 69 00

Cevahir AVM Mail Adresi
info@istanbulcevahir.com

Arama Terimleri: cevahir avm çağrı merkezi, cevahir avm iletişim, cevahir avm müşteri hizmetleri, cevahir avm müşteri hizmetleri numarası, cevahir avm telefon numarası, cevahir avm irtibat tel, cevahir avm şikayet, cevahir avm şikayet var, cevahir avm mail adresi, Cevahir AVM çağrı merkezi numarası

Yorum Yap